Darmowa dostawa od 100 PLN dla paczek do 25 kg!

Ludwik uniwersalne mleczko czyszczące morskie 300 g

Dostępność: Mało

Cena: 8.75

Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 533 900 196

Dostępność i dostawa

Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
11.06
  • Orlen Paczka 11.06
  • Paczkomaty InPost 14.75
  • Kurier (Pobranie) 15.99
  • Kurier UPS 15.99
  • Kurier InPost 16.59
  • Kurier Pocztex 17.82
  • DPD Punkt 17.82
  • DHL Punkt 20.28
EAN:
5900861242890

Ludwik uniwersalne mleczko czyszczące morskie 300 g

Ludwik morskie mleczko czyszczące 300 g do kuchenek, blatów, glazury, terakoty, wanien, brodzików, naczyń emaliowanych i ze stali nierdzewnej oraz innych powierzchni chromowanych i emaliowanych:

bez szorowania skutecznie usuwa uporczywy brud, tłuszcz oraz naloty z kamienia osadowego i rdzy nie matowi i nie odbarwia czyszczonych powierzchni pozostawia delikatny połysk i świeży morski zapach nie niszczy skóry rąk jest przyjazne dla środowiska. Sposób użycia:

Ludwik morskie mleczko czyszczące 300 g nanieść na wilgotną gąbkę, ściereczkę lub bezpośrednio na czyszczoną powierzchnię. Wyczyścić. Po wyczyszczeniu powierzchnię spłukać wodą. Nie stosować do powierzchni lakierowanych. Produkt przebadany dermatologicznie.

Data ważności na opakowaniu.

Skład:

>30% dolomit, <5% niejonowe środki powierzchniowo czynne, <5% anionowe środki powierzchniowo czynne, <5% fosforany, konserwant (Dimethylol Glycol, Octylisothiazolinone), kompozycja zapachowa/perfume.</p>

Uwaga. Działa drażniąco na oczy. Zawiera oktylion. Może powodować reakcję alergiczną skóry. Chronić przed dziećmi. W razie konieczności zasięgnięcia porady lekarza, należy pokazać pojemnik lub etykietę. W PRZYPADKU DOSTANIA SIĘ DO OCZU: Ostrożnie płukać wodą przez kilka minut. Wyjąć soczewki kontaktowe, jeżeli są i można je łatwo usunąć. Nadal płukać. Dokładnie umyć ręce po użyciu.

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: