Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Dallmayr Crema d’Oro Intensa to intensywna kawa ziarnista o głębokim aromacie i gęstej aksamitnej cremie. Mieszanka arabiki i robusty o ciemniejszym profilu palenia oferuje nuty czekolady i karmelu oraz zbalansowaną delikatną gorycz. Idealna do espresso, caffè crema i kaw mlecznych.
Dostępność:
Duża dostępność
55
szt.
Cena:77.99
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 514 640 939
Dostępność i dostawa
Wysyłka w ciągu: 3 dni
Cena przesyłki:
9.99
Orlen Paczka9.99
Kurier InPost12.99
Paczkomaty InPost13.99
InPost Kurier (Pobranie)15.99
DPD Punkt16.99
Kurier Pocztex17.99
DHL Punkt21.99
Kod kreskowy:
EAN:
4008167042709
Dallmayr Crema d’Oro Intensa kawa ziarnista 1 kg intensywna i aromatyczna mieszanka do espresso i kaw mlecznych
Dallmayr Crema d’Oro Intensa to wyrazista kompozycja ziaren arabiki i robusty palonych w sposób który pozwala wydobyć głęboki smak oraz aksamitną cremę. To jedna z najbardziej cenionych mieszanek marki Dallmayr, stworzona z myślą o intensywnym espresso, aromatycznej caffe crema oraz pełnych smaku kawach mlecznych.
Ziarna wypalono w średnim do ciemnego stopniu co podkreśla słodkie nuty karmelu, czekolady oraz delikatne akcenty przypraw. Napar jest esencjonalny, o niskiej kwasowości i przyjemnie zaokrąglonym body. Dzięki temu Crema d’Oro Intensa doskonale sprawdza się w ekspresach automatycznych i kolbowych.
Dlaczego warto wybrać Crema d’Oro Intensa?
intensywny pełny smak o niskiej kwasowości
gęsta aksamitna crema idealna do espresso
doskonała baza do cappuccino i latte macchiato
zbalansowane nuty czekolady karmelu i przypraw korzennych
starannie dobrana mieszanka arabiki i robusty
odpowiednia do ekspresów automatycznych i kolbowych
Profil smakowy
W smaku dominują nuty ciemnej czekolady i karmelu z delikatną korzenną słodyczą. Kwasowość jest umiarkowana a gorycz przyjemna i zrównoważona. Body pełne i aksamitne.
Najlepsze metody parzenia
ekspres automatyczny
ekspres kolbowy
kawiarka
french press
ekspres przelewowy
parzenie tradycyjne
Idealna do kaw czarnych i mlecznych
Crema d’Oro Intensa świetnie sprawdza się jako espresso o mocnym aromacie oraz jako baza do cappuccino, latte macchiato i flat white. Jej kremowa tekstura i intensywny smak tworzą doskonałe połączenie z mlekiem.