Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Trolli Sour Strawbies kwaśne żelki truskawkowe 150 g wegańskie
Symbol:
Trolli Sour Strawbies to intensywnie kwaśne, truskawkowe żelki w kształcie soczystych owoców, obsypane aromatyczną, kwaskowatą posypką. Wegańska, elastyczna konsystencja i wyraźny owocowy smak sprawiają, że to idealna słodko-kwaśna przekąska dla każdego fana żelek. Duże opakowanie 150 g świetnie nadaje się do dzielenia.
Dostępność:
Duża dostępność
55
szt.
Cena:4.79
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Trolli Sour Strawbies 150 g to idealna przekąska dla miłośników słodko-kwaśnych, intensywnych smaków. Każdy żelek ma kształt apetycznej truskawki i jest obficie pokryty kwaśnym cukrem, który już od pierwszego kęsa zapewnia owocowy, wyrazisty smak. To pyszna kompozycja słodyczy i kwasowości, której trudno się oprzeć!
Żelki są całkowicie wegańskie nie zawierają żelatyny, dlatego świetnie sprawdzą się u wegetarian, wegan oraz osób na diecie flexi. Ich miękka, elastyczna konsystencja i sprężystość sprawiają, że jedzenie ich to czysta frajda, a intensywny truskawkowy smak gwarantuje pełnię owocowej przyjemności.
Dlaczego warto wybrać Trolli Sour Strawbies?
intensywny, słodko-kwaśny truskawkowy smak
wyraźna, kwaśna posypka dla fanów orzeźwiających przekąsek
miękka, sprężysta konsystencja żelków
produkt wegański bez żelatyny
bez glutenu i laktozy odpowiedni dla osób z nietolerancjami
doskonała przekąska do filmu, pracy, szkoły czy na spotkania ze znajomymi
duże opakowanie 150 g idealne do dzielenia
Jak smakują Trolli Sour Strawbies?
To połączenie soczystej, słodkiej truskawki z intensywnym kwaśnym cukrem, które daje niezwykle orzeźwiający i owocowy efekt smakowy.
Dla kogo są te żelki?
Dla każdego, kto lubi wyraziste, kwaśne słodycze także dla wegan i osób unikających glutenu oraz laktozy.