Darmowa dostawa od 100 PLN

Żelki Haribo Color-Rado 1000 g

Dostępność: Mało
47.83
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Zamówienie telefoniczne: 533900196
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
9.83
  • Odbiór osobisty 0
  • Orlen Paczka 9.83
  • Kurier Pocztex 12.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier InPost 14.99
  • DPD Punkt 14.99
  • DHL Punkt 14.99
  • Kurier (Pobranie) 15.99
  • Kurier DHL 15.99
  • Kurier DPD 21.99
EAN:
4001686721407

Żelki Haribo to mieszanka lukrecji, żelków owocowych i pianek. Bez syntetycznego barwnika.

Popularny klasyk wśród mieszanek Haribo. Każdy znajdzie coś dla siebie: cukierki lukrecjowe o smaku kakaowym lub malinowym, złote misie o smaku jabłkowym lub cytrynowym lub gumy owocowe na piance.

Składniki:

syrop glukozowy; cukier; syrop z cukru trzcinowego; mąka pszenna; dekstroza; żelatyna; laktoza; skrobia; tłuszcz palmowy; wiórki kokosowe; ekstrakt z lukrecji; kwas: kwas cytrynowy; odtłuszczone mleko w proszku; soki owocowe z koncentratów soków: jabłko, truskawka, cytryna, malina, pomarańcza, ananas; aromaty; odtłuszczone kakao w proszku; sól; koncentraty owocowe i roślinne: krokosz, jabłko, papryka, czerwone buraki, marchew, spirulina, batat, czarny bez,czarnaporzeczka,cytryna,pomarańcza,pomidor,rzodkiew,dynia,borówka,kiwi,hibiskus,aronia,mango,winogrono,marakuja;syrop karmelowy; substancja żelująca: agar-agar; ekstrakt z czarnego bzu; substancja glazurująca: wosk pszczeli białe i żółte; wosk karnauba; substancja przeciwzbrylająca: talk; syrop z cukru inwertowanego.

Wartości odżywcze:

W 100 g produktu:

  • Wartość energetyczna: 1518 kJ/358 kcal,
  • tłuszcz 2,2 g,
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,4 g,
  • węglowodany 79 g,
  • w tym cukry 55 g,
  • białko 4,3 g,
  • sól 0,26 g.

Sposób przygotowania i przechowywania:

Chronić przed ciepłem i wilgocią.

Dane producenta/dystrybutora:

HARIBO GmbH & Co. KG

Parametry:
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: